ACATISTUL ACOPERAMANTUL MAICII DOMNULUI PDF

Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie. Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin. Sfanta Maica Domnului este cel mai mare mijlocitor pe. Marti, 4 decembrie / pm – Acatistul Acoperamantul Maicii Domnului. Miercuri , 5 decembrie / am – Acatistul Maicii Domnului,,Bucuria tuturor celor. Parohia Ortodoxa Acoperamantul Maicii Domnului si Sfantul Siluan Athonitul este o parohie relativ nou infiintata, si anume in anul (vezi Istoricul Parohiei ).

Author: Nilar Jushura
Country: Fiji
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 7 July 2015
Pages: 196
PDF File Size: 17.82 Mb
ePub File Size: 4.10 Mb
ISBN: 326-3-35093-747-5
Downloads: 69380
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vukasa

Noul program liturgic poate fi gasit aici.

Acatistul Acoperamantului Maicii Domnului (Marian Moise –

Pentru detalii va rugam sa va uitati la acest link. Acoperamantjl este in cer, asa este si Sfanta Treime in biserica, sau cerul e prezent pe pamant prin sfanta biserica cupola bisericii reprezentand de fapt Cerul.

Mission Our Mission is to offer the testimony of monastic life maivii our secular and multi-cultural society. Bucuria de a fi tanar: However, we tend, as much as possible, to offer religious services both in Romanian and English. Biserica noastra se doreste a fi corabia ce ne poarta sufletele pe valurile acestei vieti mmaicii in interiorul careia ne unim cu Insusi Mantuitorul Iisus Hristos, Cel care aclperamantul clar in Sfanta Scriptura despre Biserica pe care o va intemeia nevazut prin jertfa Sa de pe Cruce: Detali mai multe pot fi gasite aici.

Articolul cu detaliile zilei pot fi gasite aici. In aceste Taine credinciosii primesc prin rugaciuni si acte vazute ale preotului sau episcopului, Harul lui Dumnezeu care nu e despartit de prezenta iubitoare a lui Dumnezeu.

  HOLT SPANISH 2 EXPRESATE WORKBOOK ANSWERS PDF

Program Liturgic Nou Programul Liturgic nou poate fi gasit la aici. Our acoperakantul monastery is supported mostly by the Romanian community. Invitatie la Hram Hristos a inviat! Iubiti credinciosi, dorim sa va atragem atentia la doua articole recente care au fost publicate in legatura cu evenimente recente la Manastirea noastra cu ajutorul si suportul dumneavoastra.

Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului

Din aceste motive, Biserica noastra nu e numai o casa de rugaciune acwtistul credinciosilor, care si-ar lua din ei insisi puterea de unire cu Dumnezeu, ci un locas in care lucreaza Dumnezeu, mai bine-zis Hristos Insusi prin Duhul Lui cel Sfant, nedespartit de Tatal.

Articole noi Iubiti credinciosi, dorim sa va atragem atentia la doua articole recente care au fost publicate in legatura cu evenimente recente la Manastirea noastra cu ajutorul si suportul dumneavoastra. Credinciosii nu se aduna in spatiul bisericii numai pentru a se ruga impreuna unui Dumnezeu care ramane la distanta, sau a asculta o predica despre el.

Programul Liturgic nou poate fi gasit la aici.

Manastirea Orthodoxa Sfanta Cruce – The Orthodox Monastery Holy Cross

We place a high priority on teaching from the Bible and following the example of Jesus. Nu vor fi slujbe la manastire in aceasta perioada de timp deoarece toti Preoti Parohi, Preoti Ajutatori, Preoti, Egunemii, si Delegati de la Parohii trebuie sa fie prezenti la acest congres. Asadar in acest spatiu central al bisericii are loc lucrarea mantuitoare a lui Hristos, care consta in prefacerea painii si a vinului in timpul Sfintei Liturghii, pe Sfanta Masa din Altar, in Cinstitul Trup si Scumpul Sange al Domnului si in impartasirea cu ele a credinciosilor.

  DOCE PILARES JIM ROHN PDF

Pentru Sfanta Liturghie din timpul saptaminii Luni-Vineri acatistu rugam sa sunati la Parintele Paisie inaintea de a pleca pe drum catre Manastire. We hope that other single men will be attracted to the challenge our faith and the total dedication of their life to our Lord Jesus Christ and His Church.

Our vision is to impact and renew Mono, Ontario and beyond with the maiciii message of Jesus Christ through words and actions. O mare parte din cultul savarsit acoperamantuo este alcatuita din celelalte Taine, cum ar fi: Aceasta este esenta generala a Cultului Ortodox, in care noi ne indemnam unii pe altii sa-i raspundem iubirii neconditionate a lui Dumnezeu, prin participarea la sfintele slujbe, Cel care ne asteapta si ne intampina in mod real in Biserica Sa Cea Sfanta.

Datorita posibilelor modificari neasteptate in programul liturgic, va rugam sa confirmati venirea dumneavoastra la numarul de telefon: Icoana este copie dupa original, facuta pentru Catedrala Sf. Aici este totodata si un taram al lucrarii si prezentei ,aicii a lui Dumnezeu cel in Treime.

Iubiti credinciosi, la cest link veti gasi invitatia la cel de-al doilea hram al Manastirii noastre, care va avea loc pe data de 5 mai